«
»


May
14

Genbrugsstation anbefalet

posted by Claus Andersen in Alle

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Teknik- og Miljøudvalget anbefalede på sit møde den 22. april 2009 forvaltningens indstilling om en genbrugsstation ved Bådehavnsgade med den bemærkning, at høringssvarenes trafikforslag skal indgå i det videre arbejde (se desuden nyhed fra 21. april). Hvis genbrugsstationen bliver vedtaget i Borgerrepræsentationen vil det videre arbejde ifølge forvaltningen bl.a. indebære en miljøgodkendelse og en VVM-screening (hvor virkningerne i forhold til f.eks. fuglebeskyttelses og habitatområder skal belyses), og i den forbindelse også en trafikvurdering.

Længere fremme i planlægningen vil forvaltningen indkalde Kgs. Enghave Lokaludvalg, Grøn Agenda Sydhavn, Miljøpunkt Vesterbro/Sydhavn og Sydhavnsklubberne (som alle skrev høringssvar) til et møde, hvor ideer og muligheder diskuteres, bl.a. ideer til publikumsrettede aktiviteter som loppemarkeder eller andre byttekoncepter.