«
»


Oct
1

Hyrdehundeshow og vilde æbler

posted by JD in Alle

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Fårene blev klippet ved dagens arrangementSøndag den 27. september tog ca. 160 børn og voksne fra hele Københavnsområdet med på tur. Det grønne partnerskab havde inviteret til en dag med fokus på får, æbler og grøn madlavning i det fri. Efter at æbler og havtorn bær blev høstet, gik turen til dyrefolden hvor de sidste 20 får indgik i dagens hyrdehundeshow før de modvilligt lod sig klippe. Turen sluttede ved klima mininaturskolen, hvor deltagerne bagte fladbrød med bær, pressede æblerne til most og fik gode fif til vinterens dram brygget på urter fra Sydhavnstippen.