«
»


Nov
20

“Børnenes klimaskov”

posted by Claus Andersen in Overstået arrangement, Plejen af Tippen

Under overskriften “Børnenes klimaskov” blev der den 11. november 2009 plantet 25 hasler langs hegnet ved Stark på Sydhavnstippens nordøstlige del. Arrangør var Miljøpunkt Vesterbro/Sydhavn. Arbejdet blev bla. udført af en frisk 1. klasse fra Ellebjerg Skole og medlemmer af Naturgruppen. Efterfølgende blev der desuden plantet grupper af pil ved Klimanaturskolen.

Efter hassel-plantningen drog børnene til Karens Minde, hvor de hjalp Kgs. Enghave Lokaludvalg med at bringe arbejdet med bydelsplanen i børnehøjde. Lokaludvalget støttede klimaskov-projektet økonomisk.   

kopi-af-hasselplantning-m-klasse-nov-09-2

Muldjord skovles af traileren og køres til plantehullerne. Foto: Claus Andersen, 2009.

kopi-af-hasselplantning-m-klasse-nov-09-5

Haslerne plantes i “klimaskoven” så klodens klimaproblemer kan blive løst! Foto: Claus Andersen, 2009.