«
»


Feb
25

Hund og kvinde igennem isen ved Tippen

posted by Claus Andersen in Alle

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

I går onsdag ved 17-tiden faldt en hund igennem isen ved Sydhavnstippen, da den løb efter en fugl. Dens 26-årige kvindelige ejer ville hjælpe hunden op, men faldt selv igennem isen. Kvinden kom op ved egen hjælp (og hjulpet af nogle vidner) og stærkt forkommen hentet af en ambulance. Hunden stod desværre ikke til at redde. Læs mere ‘her‘. Undertegnede overværede tilfældigt den sidste del af den dramatiske redningsaktionen (hurtigtløbende rygter om at en mand var druknet, viste sig heldigvis forkerte).