«
»


May
3

Ta’ med på naturvandring i skumringen….

posted by KL in Alle

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Tirsdag den 8. juni kan du opleve Sydhavnstippen mens mørket falder på, og nattens liv tager over. Forhåbentlig giver nattergalen og kærsangeren koncert, ligesom vi kan være heldige at se skovhornuglen jage mus eller småfugle til de sultne unger. En anden jæger, der indtager aftenhimlen er den store brunflagermus, der jager insekter højt på aftenhimlen, akkompagneret af mursejlere og svaler, der udnytter det sidste lys.

Ingen ved hvad aftenen kommer til at byde på, men tag med ud og oplev nattens dyreliv tage over hvor de dagaktive går til ro.

Vi mødes ved Karens Minde Kulturhus kl. 21, og turen forventes at slutte samme sted kl. 23.

Guide: Hans Schou Frederiksen, Dansk Ornitologisk Forening.