«
»


Oct
31

Sydhavn Genbrugscenter forsinkes pga. klage

posted by Claus Andersen in Alle

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Kommunens Center for Miljø har meddelt at miljøgodkendelsen til det planlagte Sydhavn Genbrugscenter (Bådehavnsgade/Speditørvej), er blevet indklaget til Miljøklagenævnet (ikke Naturklagenævnet som først nævnt). Klagen forventes at ville forsinke projektet et år. Se også nyheder fra 8. sept. 2010, 26. aug. 2010 og 11. dec. 2009.