«
»


Mar
3

Tippen Syders arrangementer i 2011

posted by KL in Alle

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Igen i år vil Partnerskabet Tippen Syder stå for en række sjove, inspirerende, informative og kreative arrangementer på Sydhavnstippen.
Sæt allerede nu x i kalenderen og hold øje med flere informationer, når tiden for hvert arrangement nærmer sig.

3. april: Ryd Tippen – for skrald. Vælg én af 4 guidede ture og tag skraldeposen med, så du både bliver klogere, nyder naturen og holder den ren.

9. april: Fåreudbinding. Traditionen tro fejres fårårets komme med hoppende får og tjekkede fårehunde.

18. juni: Blomsterne og bierne. Hvad kan vi bruge planterne på Tippen til og hvilke af dem er lige noget for bierne? Mød biavlere og bier i bigården, som bliver taget i brug i maj.

11. september: Naturens dag. Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsrådets landsdækkende mærkedag for naturoplevelser holder sit indtog på Sydhavnstippen.

2. oktober: Høstpicnic. Årets store fællesarrangement med får, æbler, fladbrød og ture i landskabet.