«
»


Jan
8

Grøn Agenda Sydhavns årsberetning 2011

posted by CA in Skriftligt om Tippen, Øvrige nyheder

2011 blev året hvor de to beboergrupper Grøn Agenda Sydhavn og Grøn Agenda Naturgruppen slog pjalterne sammen under navnet ‘Grøn Agenda Sydhavn‘. I den anledning indeholder ‘årsberetning 2011‘ et resume af gruppernes 14-årige historie (årsberetningens bilag 2).

Et citat fra årsberetningen: “Metoden i miljøarbejdet har alle årene været den samme i begge grupper: åbenhed for nye medlemmer og ideer, livlige og seriøse diskussioner, grundig research, hård prioritering af mål og delmål, vedtagelse af langsigtede strategier, samarbejde med relevante – ofte  afgørende – partnere og årelang fastholdelse af fokus. Overordnet har sikringen og udviklingen af naturområderne Karens Minde og Sydhavnstippen fyldt mest i de to grupper.