«
»


Jun
24

Ulovlige raves på Tippen

posted by KL in Alle

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sydhavnstippen.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Det er desværre atter sæson for ulovlige raves på Tippen. Det forstyrrer dyrelivet, og der efterlades ofte masser affald.
By & Havn giver normalt ikke tilladelse til raves eller lignende fester, så hvis I ser et rave eller nogen, der gør klar til et, kan I kontakte politiet og henvise til Gert Hjemsted Kondrups (By & Havn) påtalebegæring fra 14. august 2012.
Den er adresseret til leder af Valby Lokalpoliti Henning Munk Plum, og den gør det klart, at grundejer ønsker indgreb. Derfor bør politiet undersøge sagen ved f.eks. at bede om at se en skriftlig tilladelse fra grundejer.