Arbejdsdage i marts og april

Grøn Sydhavn Naturgruppen er kommet fint fra start på årets fire første arbejdsdage i marts og april. Med godt 6 fremmødte i snit er der indsamlet affald, opgravet småtjørn (truer med at “lukke” den nordlige del af Sydhavnstippen som ikke afgræsses), påbegyndt gravning af et vandhul og anlæg af en børne-natursti tilknytning til børnenes naturskole, opsat to fuglekasser og meget andet. 

På gårsdagens arbejdsdag – nummer 223 i Naturgruppen siden starten i 2002 – deltog 5 fra Naturgruppen og 5 ansatte fra Ballerup-afdelingen af CA Technologies (“Earth Day” projekt udsprunget fra IT-firmaets hovedafdeling i New York; kontakten til Naturgruppen blev formidlet af Frivilligcenter Vesterbro/Kgs. Enghave). Gæsterne gik til opgaverne med engagement og godt humør (se billederne herunder) – helt i tråd med Naturgruppens stolte traditioner. Tak til alle for en flot indsats..  

foto-claus-andersen

Arbejdsdagen d. 15. april: Morgenkaffe ved Naturskolen – fra Naturgruppen: Anni, Britta, Helle og Eva; og fra CA Technologies: Peder, Maria, Marianne, Tommy og Sax. Foto: Claus Andersen, 2011.

foto-claus-andersen-1

Arbejdsdagen d. 15. april: Opgravning af de små ekspansive tjørn, som truer med at “lukke” Sydhavnstippen. Foto: Claus Andersen, 2011. 

img_4801Arbejdsdagen d. 15. april: “Lavteknologisk udgravning” af et vandhul et stenkast fra Naturskolen. Foto: Claus Andersen, 2011. 

img_4811Arbejdsdagen d. 15. april: Sydhavnstippens får tog i mod Naturgruppen og gæsterne fra CA Technologies. Foto: Claus Andersen, 2011.

img_4815Arbejdsdagen d. 15. april: Så meget affald blev der indsamlet på kysten langs Kalvebodløbet. Foto: Claus Andersen, 2011.

Scroll to Top