Arbejdsdage i maj, juni og juli

På naturgruppens (dvs. Grøn Agenda Sydhavns) 5 arbejdsdage i maj, juni og juli – med 3-4 deltagere i snit – blev der revet afslået græs (samlet i små høstakke) og udlagt træstammer o.a. på den nye 300 meter lange børne-natur-oplevelsessti mellem Sydhavnstippens naturskole og høslætområdet. Desuden blev der indsamlet henkastet affald, tømt affaldsspande, fældet japansk pileurt, opgravet småtjørn og lagt heste-udmugningshalm på “møddingen” ved naturskolen.

På de næste arbejdsdage d. 6., 17. og 28. aug. vil der bl.a. være høslæt på programmet (gamle leer kommer til ære og værdighed). Alle som gerne vil tilbringe nogle fornøjelige arbejdstimer i naturen sammen med ligesindede er velkomne  (info findes under menuen Nyheder / Arbejdsdatoer).

kopi-af-img_5423-arbejdsdag-bc3b8rnestien

På arbejdsdagen d. 27. juli blev det sidste afslåede græs revet samme og fjernet fra børne-naturstien. Fra venstre ses Britta (med et koben), Eva og Helen. Foto: Claus Andersen, juli 2011.

kopi-af-bc3b8rnesti-slaet-med-buskrydder

En 300 meter lang ny børne-natursti (oplevelsessti!) mellem Naturskolen (ses i baggrunden) og høslætområdet – stien er her netop slået med buskryder. Foto: Claus Andersen, maj 2011.

Scroll to Top