Og fårene sprang…….

Mellem 200 og 300 mennesker trodsede den kølige luft og støvregnen lørdag d. 5. april, da fårene på ny skulle slippes løs på Tippens grønne græsser.

30 får blev lukket ud og de hoppede glade højt i luften, og indtog ivrigt indhegningen. Efterfølgende viste Frank Hansen, hvad hans to hyrdehunde formår med sådan en flok får. Med hænderne i lommerne og kun ved at råbe en af de fire kommandoer, fik Frank fårene til at være lige præcis der, hvor de skulle, så tilskuerne rigtigt kunne nyde synet af dem.

Efterfølgende havde Frank Hansen en lang snak med medlemmerne af det nye fårelaug, som overtager fårene. Fårene ejes nu af Fårelauget, som hører under Børnene Dyremark, og de skal sørge for naturplejen på området hele året rundt.

Er du interesseret i at være med i Fårelauget, kan du læse videre på siden Tippen Fårelaug, som du finder via menuen til højre.

Scroll to Top