Guidede ture på Tippen i juni måned

Tippen plakat_overskrift web

 

 

 

 

 

 

 

Tippen har det hele, lige rundt om hjørnet, og i løbet af juni er der tre spændende arrangementer.

Søndag d. 15. juni kl. 6-9 kan de morgenfriske få sig en unik fugleoplevelse, når Jesper Møller guider til Tippens fugle og hjælper os med at efterligne nogle af deres stemmer.
Mødested: Karens Minde Kulturhus.

Søndag d. 22. juni kl. 13-15 kan du få en guidet cykeltur på Tippen og høre den spændende historie om områdets forvandling fra hav over tippested for byggeaffald til stædig og vildtvoksende natur, om aktive beboere og om de muligheder og aktiviteter, der er derude.
Mødested: Karens Minde Kulturhus.

Lørdag d. 28. juni kl. 12-15 fejres biavlerforeningens honning-jordbær-dag på Tippen. Der vil først være en guidet tur med fif og info om blomster og planter på Tippen – hvilke elsker bierne og hvilke kan vi selv bruge til hvad? Derfter er der åbent i bigården, hvor biavlerne fortæller om bierne og pasningen af dem. Dagen afsluttes med friske danske jordbær dyppet direkte i honningtavler.
Mødested: Naturskolen på Fragtvej.

Mere udførligt program vil blive annonceret, når dagen nærmer sig.

Turene arrangeres af Kgs. Enghave Lokaludvalg i samarbejde med Københavns Kommune og Københavns Naturskole som et led i Sharing Copenhagen 2014.
Sharing Copenhagen er en lang række begivenheder og aktiviteter i anledning af, at København er udnævnt til European Green Capital 2014.

Scroll to Top