Tippen lettet for 940+ kg. affald

Fem store bunker affald og hygge ved Naturskolen - fotos Britta Lunnemann
Hygge ved Naturskolen og fem store bunker affald – Fotos: Britta Lunnemann

I anledning af den store landsdækkende indsats for indsamling af affald, var omkring 30 børn og voksne forbi Tippen og give en hånd med. Og alle de ledige hænder gik ikke forgæves, som det kan ses på billederne. Solen skinnede højt fra en blå himmel, mens Tippen blev gået igennem med tættekam for knallertlig, engangsgrill, legetøj, dyner og hvad der ellers gemte sig i buskadser og højt græs.
Dagen efter blev affaldet hentet af By & Havn, som oplyser, at der var hele 940 kg.

Samtidig havde en løbeklub fået den fantastiske idé at kombinere løb med andre opgaver, så løberne fik bl.a. point efter, hvor mange kilo affald de samlede op på deres rute. Så deres affald er ud iver de 940 kg, som By & Havn afhentede.
Tusind tak til alle deltagere for den store indsats og tak til N/F Musikbyen, som udlånte den trækvogn, der gjorde det muligt at få en scooter og en knallert ud af fårefolden!

 

Scroll to Top