To alpakaer er på Sydhavnstippen

Alpakaer på Sydhavnstippen

Foto: Claus Andersen, 2015 (klik for fuld størrelse).

I går mødte jeg Sydhavnstippens nye beboere alpakaerne Ulla og Lenny, under en meget smuk regnbue. Dyrene er sat ud i fårefolden af ‘Børnenes Dyremark‘ efter aftale med Tippen Syder. På BD’s hjemmeside kan man læse: “Den 29/3 – 2015 fik dyremarken sine to nyeste medlemmer alpakaerne Ulla (den hvide) og Lenny (den brune). I den første tid skal de gå nede på Dyremarken for at blive tamme men bagefter er det meningen at de skal ud og gå med fårene på Tippen.”

På Givskud Zoo’s hjemmeside kan man læse at: “…når alpakaer føler sig truede spytter de, og det de spytter med kommer helt nede fra maven og indeholder bl.a. mavesyre…”. Læs denne triste ‘beretning om alpakaerne i Bolivia‘.

Scroll to Top