Juletur på Tippen

Søndag den 7. dec. 2008 kl. 13.00-15.30 er der Jule-naturtur
Tag kurven over armen og oplev vinterlandskabet på Sydhavnstippen, hvor vi samler naturmaterialer til julepynt og –dekorationer. Efter turen byder vi på noget varmt at drikke og lidt mundgodt i det hyggelige bæredygtige juleværksted, hvor der blandt andet er mulighed for at flette sivhjerter, snitte trænisser og få en klimasnak.

Mødested: Ved Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19.
Tilmelding: til By & Havn på tlf. 33 76 98 00. Arrangementet er gratis.
Arrangører: By & Havn og GRØN VESTERBRO/SYDHAVN

Bliv eventuelt hængende i julestuen og oplev den formidable

Klima-Musical-Impro kl. 15.30 – 16.30
Her præsenteres du for klima- og miljøproblematikken på en anderledes og underholdende måde, når den nyskabende teatergruppe Musical-Impro går på scenen med deres improviserede teater. Sammen med dig skabes en helt ny musical med sange, spillescener og dialog, lige på stedet. En verdenspremiere … hver gang.

På scenen er skuespillerne Pernille Sørensen og Christian Damsgaard som bliver akkompagneret af Lars Fjeldmose på klaver.
Se mere om Musical-Impro på www.musical-impro.dk

Denne dag vil historien runde klima- og miljørelaterede emner, og både før og efter forestillingen vil der være café og mulighed for at få en klimasnak med miljømedarbejdere fra GRØN VESTERBRO/SYDHAVN.

Mødested: Karens Minde Kulturhus, loftet.

Tilmelding: Til By & Havn, tlf. 33 76 98 00. Arrangementet er gratis.

Arrangører: By & Havn og GRØN VESTERBRO/SYDHAVN

Scroll to Top