KlimaCamp i Valbyparken 11.-19. juli

I perioden lørdag den 11. juli til søndag 19. juli 2009 afholdes en stort anlagt KlimaCamp på festpladsen i Valbyparken, nær Sydhavnstippen. Festpladsen er åben for alle deltagere fra lørdag d.11 til søndag d. 19. juli.  Blot skal man medbringe telt, sovepose og viljen til at bekæmpe global opvarmning. Der vil i løbet af ugen være musik, workshops, aktivisme og campinghygge. KlimaCamp09 byder ifølge arrangørerne på et program, der indeholder “alt fra cykel-pimping og sejlture på havet til svedige koncerter med varieret musik fra de bedste danske undergrundsbands”. Der deles erfaringer med klimaaktivister fra hele verden. Programmet er iørigt åbent med plads til nye idéer. Fra Ny Ellebjerg Station er der fælles optog lørdag den 11. juli kl. 14.00 til Campen.

Mere info på ‘camp09.dk’

Scroll to Top