Klimamininaturskolen indvies

Onsdag d. 26. august 2009 kl. 10.00 indvies klimamininaturskolen på Tippen af Børne og Ungdomsborgmester Bo Asmus Kjeldgaard, Teknik og Miljøborgmester Klaus Bondam og Ann Vikkelsø fra Kongens Enghave lokaludvalg.

Umiddelbart efter selve højtideligheden vil der være forskellige slags værksteder og boder for børn i alderen 0-10 år.

Her kan man blive klogere på insekter og bier. Lave natursmykker og hyldeperler, høslæt eller være med, når fårenes uld bliver til filt. Man kan se forvandlingen, når sol eller rå muskler laves til fuglesang eller måle vinden i vindværkstedet.

Det er Københavns Kommunes naturvejledere, Miljøpunkt Vester/Sydhavn og festivalen Kultur for en Tudse, som står for disse aktiviteter.

Mere udførligt program kan ses i programmet for Kultur for en Tudse, som kan hentes på Sydhavnens Bibliotek.

Scroll to Top