“Børnenes klimaskov”

Under overskriften “Børnenes klimaskov” blev der den 11. november 2009 plantet 25 hasler langs hegnet ved Stark på Sydhavnstippens nordøstlige del. Arrangør var Miljøpunkt Vesterbro/Sydhavn. Arbejdet blev bla. udført af en frisk 1. klasse fra Ellebjerg Skole og medlemmer af Naturgruppen. Efterfølgende blev der desuden plantet grupper af pil ved Klimanaturskolen.

Efter hassel-plantningen drog børnene til Karens Minde, hvor de hjalp Kgs. Enghave Lokaludvalg med at bringe arbejdet med bydelsplanen i børnehøjde. Lokaludvalget støttede klimaskov-projektet økonomisk.   

kopi-af-hasselplantning-m-klasse-nov-09-2

Muldjord skovles af traileren og køres til plantehullerne. Foto: Claus Andersen, 2009.

kopi-af-hasselplantning-m-klasse-nov-09-5

Haslerne plantes i “klimaskoven” så klodens klimaproblemer kan blive løst! Foto: Claus Andersen, 2009.

Scroll to Top