Affald, sjov og dykning

I dag søndag løb DNs affaldsindsamling af stablen på Sydhavnstippen, med fornøjelig deltagelse af både fritidsdykkere, Mutter Skrald, et enmands skraldeorkester og ikke mindst de mange små og store hænder ude i landskabet. Arrangør var partnerskabet Tippen Syder, herunder DN-København. Billederne herunder siger mere end mange ord – se også dette lille ‘videoklip‘ hvor Felix (fra Miljøpunkt Vesterbro/Sydhavn) og Mutter Skrald trækker børn til.     

kopi-af-img_3980

En båd fyldt med affald fra vandet i det yderste basin lægger til – dykkerne er i vandet udenfor billedet. Foto: Claus Andersen, 2010.

kopi-af-img_3986

Indsamlet affald forvandledes til stor kunst! … Mutter Skrald ses i baggrunden. Foto: Claus Andersen, 2010.

kopi-af-img_3977

Børn lærer at lave minidrivhuse af mælkekartoner og meget andet. Foto: Claus Andersen, 2010. 

Scroll to Top