Ifølge et ‘brev til Frank Jensen‘ fra Niels Birk, daglig leder af Miljøpunkt Vesterbro/Sydhavn, bruger overborgmesterens Økonomiforvaltning igen forkerte tal i sagen om lokaludvalgenes kommende “dækning af miljøpunkter” (overtagelse af det kommunalt støttede lokale miljøarbejde fra juli 2011). Forvaltningen erkender fejlen, men vil ikke rette den!

Læs også nyhederne (‘Øvrige Nyheder’) fra 18. dec., 12. dec., 16. nov., 28. okt. og 22. sept.

Har sagen relevans for udviklingen af Københavns naturområde Sydhavnstippen? … ja, fordi udviklingen på Tippen er Miljøpunkt Vesterbro/Sydhavns store igangværende satsning i Kgs. Enghave. Se fx ‘Partnerskabet Tippen Syder‘.     

[Tilføjelse d. 23. feb.: Frank Jensen har i et brev d. 2. feb. 2011 til Niels Birk, meddelt at fejlen vil blive rettet, således at kommunens lokaludvalg vil få det korrekte beløb.] 

Scroll to Top