Jubilæumsfesten på Tippen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotos: Anton 2011.

D.21. august 2011 samledes mange nye og gamle venner af Tippen ved broen for at fejre at nord-tippen, hvor der var planlagt boligbyggeri, nu er udlagt til rekreativt område og at Agendaråd Sydhavn fejrede 10 års jubilæum! En dejlig sommerdag, hvor ”Berit og Drengene” samt ”Mikkel og Louis” spillede dejlig musik. Ann fra Det Grønne Knæ talte om Tippens historie og fremtid, Britta fortalte om Grøn Agenda Sydhavns arbejde, og Børnenes Dyremark lavede ponyridning for børnene. Sidst men ikke mindst servering af grillet Vallølam, doneret af Frank (som står for fåreholdet). Lammet var lækkert tilberedt af Morten. Hertil en særlig Tippen-øl (Chrissers special), og Tippen-hyldesaft (Lisbeths special). Arrangør var Agendaråd Sydhavn. Tak til alle der deltog og til alle der har kæmpet for Tippen gennem årene!

Scroll to Top