Så er det atter tid til Tippen Syders årlige høstpicnic

Foto: Julie Dufour Wiese

Tag familien og picnickurven med til Sydhavnstippen søndag den 2. oktober 2011 kl. 10-14, når partnerskabet ’Tippen Syder’ igen inviterer til høstpicnic. Sammen høster vi vilde æbler og havtorn, oplever hyrdehundene i arbejde og ser områdets græssende naturplejere – fårene – blive klippet. Ved mininaturskolen holder vi bagefter picnic, presser æblerne til most, og laver søde bål-desserter med områdets bær og frugt sammen med Nikolaos Strangas, dessertkok på Strangas Cakeaway og Era Ora.
Der vil også være smagsprøver og gode tips til de hjemmelavede dramme ved Dragør Drambrygger Laug. Supplér picnicen med lidt godt fra dit eget køkken og medbring selv service samt saks (til at klippe havtorn med).
Det er gratis og uden tilmelding. Gennemføres også i regn.

Mødested: Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, kl. 10.

Program:

Kl. 10:00: Mødested Karens Minde. Velkomst og fælles afgang mod Tippen. Guidet tur i området og plukning af havtorn.

Kl. 11:00: Hyrdehundeopvisning og fåreklipning.

Kl. 12:00: Æbleplukning.

Kl. 12:30-14:00: Mostpresning og snapse- og dessertsmagning ved mininaturskolen.

Arrangører: Partnerskabet Tippen Syder som består af Danmarks Naturfredningsforening, Friluftsrådet, Kgs. Enghave lokaludvalg, Grøn Agenda Sydhavn, Københavns Kommune, Tippen Fårelaug og By & Havn.

Scroll to Top