Affaldsindsamling på Sydhavnstippen med Danmarks Naturfredningsforening 22.4. 2012

Skrevet af:  Helen Majew  / Foto: Helle Dahn

Ca. 20 personer satte hinanden stævne ved mininaturskolen for at ”tage skraldet” på Danmarks Naturfredningsforeningens årlige affaldsindsamlingsdag.

Vi var: 3 repræsentanter for Danmarks Naturfredningsforening, 6-7 personer fra Grøn Agenda Sydhavns naturgruppe, venner og familie samt en familie bestående af far, mor og 3 dejlige unger, der også deltog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi fik samlet ca. 200 kilo affald ind, en imponerende bunke, der blev foreviget af TV2 nyheder, som også bragte interviews med Kathleen fra Grøn Agenda Sydhavns naturgruppe og Rune fra Danmarks Naturfredningsforening.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fik vi taget hele skraldet? Nej, for nogle personer havde brugt Sydhavnstippen til at komme af med affald, der ellers hører hjemme på en genbrugsstation. Til trods for det var humøret højt, og den sorte sky, der havde hængt truende på himlen, ventede med at dryppe, til vi var kommet tørskoet hjem igen.

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top