Fredag nat og lørdag morgen: Endnu en larmende technofest på Sydhavnstippen

Natten mellem fredag og lørdag drønede technomusik endnu engang hensynsløst ud over det rekreative naturområde Sydhavnstippen, samt fårefolden og en stor del af Sydhavnens kolonihaver og boligområder. Jeg har ved tidligere lejligheder prøvet dialog med de unge mennesker: “Ja, vi har en skriftlig tilladelse fra By & Havn.” Nej, vi har ikke lige fået tilladelsen med herud.” Løgn og varm luft…

Her er to videoklip fra “Murbrokkelandsbyen” fra i morges mellem kl. 7 og 8: ‘Technofesten tæt på‘ (“…som du kan se så er der en masse folk som hygger sig her“) og ‘Technomusikken nogle hundrede meter væk‘. Se også billederne herunder (fotos: Claus Andersen, 2015): 1) Ungdommelig hygge en lørdag morgen, 2) I røg og damp, 3) Technofestens uofficielle talsmand, 4) Festens røgsignaler! og 5) Uledsagede techno-schæferhunde på opdagelse.

Ulovlig rave på Sydhavnstippen, 12. sept. 2015 (4)

Ulovlig rave på Sydhavnstippen, 12. sept. 2015 (6)

Ulovlig rave på Sydhavnstippen, 12. sept. 2015 (14)

Ulovlig rave på Sydhavnstippen, 12. sept. 2015 (1)

Ulovlig rave på Sydhavnstippen, 12. sept. 2015 (12)

Scroll to Top