Tjørn

 

 

 

 

 

 

 

Vi er en ny naturplejegruppe, som har haft nogle fine dage sammen i 2015, og derfor inviterer vi nu interesserede i at komme og være med i 2016! Tippen er Københavns vilde baghave og her kan du forsvinde i det høje græs, møde får og lamaer, blive blæst omkuld, plukke æbler og havtorn og lade dig omkranse af vild natur. Naturplejen på Tippen har til formål at bevare og forbedre områdets særegne naturlandskab og understøtte biodiversiteten. Med spader tynder vi ud i tjørnen, og du kan også komme og lære at svinge en le, så både græs og gyldenris må vige pladsen for nye urter og arter. Vi har en ekspert, der vil være behjælpelig med at guide os til det helt rigtige sving.

Kom og vær med til at give Tippen en kærlig hånd på følgende dage:

  1. april – National Affaldsindsamling
  2. maj – Udtynding af Tjørn
  3. maj – Høslet
  4. juni – Udtynding af Tjørn
  5. september – Affaldsindsamling

Alle dage fra kl. 10 til kl. 13. Vi vil have handsker og redskaber klar og byde på en lille forfriskning. Tilmelding er ikke nødvendigt.

 

Vi mødes ved Naturskolen for enden af Fragtvej (mellem STARK og gangbroen over jernbanen)

På vegne af naturplejegruppen

Johan & Esther

Arrangør: Naturplejegruppen Tippen

Kontakt: Esther Kristensen, kristensen.esther@gmail.com

Scroll to Top