Høstpicnic på Naturens Dag d. 11. september

hoest_picnic

 

 

 

 

 

 

Forhåbentligt holder det smukke sensommervejr, for d. 11. september afholder vi den traditionelle høstpicnic på Sydhavnstippen.

Vi fejrer Tippens grønne mangfoldighed, når vi på Naturens Dag inviterer til aktiviteter, guidede ture og lækre smagsprøver.

Kom og vær med fra kl. 10, når de guidede ture begynder fra Karens Minde. På turene kan du bl.a. høre om urter til drambrygning, om Tippens spændende historie eller komme med på en helt særlig tur kun for børn! Motionsklub Sydhavnen giver dig muligheden for lidt sved på panden med en tur med lidt mere fart på med Tippen som mål.

Fra kl. 12 er der et væld af aktiviteter ved Naturskolen (ved Fragtvej tæt på Stark).

Bigården er åben og du kan smage og købe honning fra Tippens bier, presse selvplukkede æbler til most, smage på lammekød og snaps.

Du kan også male mel og bage fladbrød over bål, kærne smør til brødet, binde blomsterkranse, lave bivokslys, skabe ting ud af kæmpebjørneklo, bygge en fuglekasse, så æblekerner og meget mere.
Så kom og nyd naturen i Sydhavnens baghave og hyg i græsset til lyden af lidt levende musik.

Medbring madpakke, krus/flasker til most og godt humør.

Arrangementet er gratis og gennemføres uanset vejret. Dog er der enkelte aktiviteter, der vil blive aflyst i tilfælde af regn.

Begivenheden arrangeres af partnerskabet Tippen Syder og Kgs. Enghave Lokaludvalg.

Øvrige deltagere/bidragsydere er Danmarks Naturfredningsforening, By & Havn, Friluftsrådet, Københavns Naturskole, SydhavnsCompagniet, Copenhagen Volunteers, Frivillige naturplejere, Dragør Drambryggerlaug, Biavlerne, Børnenes Dyremark, Sammen om Sydhavnen, Motionsklub Sydhavnen, Vandrehistorien og Børnekulturstedet.

Scroll to Top