Tippen syder – får og formidling på Sydhavnstippen

Grøn Sydhavn Naturgruppen, GRØN VESTERBRO/SYDHAVN, By & Havn og de lokale afdelinger af Friluftsrådet og Danmarks Naturfredningsforening har dannet et lokalt, grønt partnerskab med det formål at koordinere og intensivere indsatsen på Tippen.

Første skridt har været at blive enige om et større projekt kaldet Tippen Syder.

Projektet vil omfatte naturpleje, naturformidling og et øget fokus på områdets rekreative muligheder. Det vil bl.a. ske i form af fåregræsning som supplement til manuel naturpleje, genopretning af vandhuller til padder og ikke mindst et nyt naturformidlingssamarbejde med udgangspunkt i fårene og stedets unikke natur. 

GRØN VESTERBRO/SYDHAVN er tovholder og økonomisk ansvarlig for projektet, som er afhængigt af et positivt svar på en ansøgning om midler fra en miljøministeriel pulje. Så vi krydser fingre………

Partnerskabets parter vil der udover bidrage med hver deres midler og ekspertise i en periode på foreløbig 5 år startende fra januar 2009.

Scroll to Top