Arbejdsdagene i august og september

Grøn Agenda Sydhavn havde fem arbejdsdage på Sydhavnstippen i august og september, med 4-5 fremmødte i snit (samt enkelte forældre med småbørn som ikke deltog i naturplejen). Der blev indsamlet henkastet affald, tømt skraldespande, revet afslået græs til stakke på “børnenes sti”, gravet vandhul, fældet pileurt (som supplement til By & Havns indsats), opgravet småtjørn, hentet hestemøg til møddingen og meget mere.  Næste arbejdsdag er lørdag d. 8. okt. kl. 11.00 – mødestedet er som altid naturskolen ved Fragtvej. Alle er velkomne.    

Gruppen starter altid med morgenkaffe ved naturskolen, inden arbejdet går i gang. Her er det søndag d. 25. sept. med strålende efterårsvejr. Fra venstre ses Claus, Helen, Kathleen, Vibeke og lille Mai. Foto: Britta Lunnemann, 2011.

Fra arbejdsdagen d. 28. august hvor der især blev revet afslået græs. Fra venstre ses Vibeke, lille Mai, Greg, Oskar og Helle. Foto: Britta Lunneman, 2011.

Scroll to Top