Falkonér og DN-repræsentant på Tippen

På Naturens dag d. 11. sept 2011 afholdt Danmarks Naturfredning Kbh. et spændende arrangement med falkeopvisning og debat på Sydhavnstippen. Ca. 25 mennesker var mødt op og de fik sig en interessant og tankevækkende oplevelse. Falkonér Rasmus Nielsen stod for opvisningen med sin Lannerfalk (hjemmehørende ved Middelhavet) og Rune Kjærgaard Lange fra DN København var modpart i debatten for eller imod tamme falke i fangeskab.  

Rasmus svinger linen med en død hanekylling for enden – og Lannerfalken slår kløerne i den med imponerende fart og præcision. Foto: Claus Andersen, 2011. 

Falkonerén Rasmus og Rune fra DN i heftig – men dog venskabelig! – ordkrig for og imod falke i fangeskab. Lannerfalken tænker vist kun på den næste hanekylling! Foto Claus Andersen, 2011.

Scroll to Top