Endnu en skøn høstpicnic

Foto: Julie Dufour Wiese

Humøret var højt og vejret godt, da over 200 mennesker tog på høstpicnic søndag d. 2. oktober 2011. Sammen med guider fra Tippen Syder og Dragør Drambryggerlaug fik deltagerne først tips og informationer om området, dets flora og hvad man kan bruge den til. Derefter viste fåreavlerne Frank og Rune, hvordan man bruger hunnde til at styre en fåreflok og hvordan man klipper ulden. Mange børn og voksne hjemtog en håndfuld uld eller to…… Ingen høstpicnic uden friskpresset æblemost, så efter alle havde plukket masser af æbler gik turen til mininaturskolen, hvor deltagerne hjalp hinanden med at presse most, mens dessertkok Nikolaos Strangas dirigerede produktionen af lækre pandekager over bål og stegte æblestykker med drys, honning og chokoladesovs. Dertil kom udflugter ind i bigården og smagsprøver fra drambryggernes varierede repertoire.

Vi glæder os allerede til næste år!

Opskrifter fra dagen kan hentes her.

Scroll to Top