Foto fra Sydhavnstippen sikrede titlen som ”Årets naturfotograf”

Hvert år afholder Naturfotografer i Danmark (www.nfd.dk) en fotokonkurrence, hvor naturfotografer dyster i forskellige kategorier. Konkurrencen kårer samtidigt en overordnet vinder. Æren som ”Årets Naturfotograf 2011” tilfaldt i november Carsten Egevang med bopæl i Sydhavnen. De fleste fotos i konkurrencen stammer fra Grønland, hvor han boede i 2002-2008, men et enkelt foto af en silkehale fra Sydhavnstippen var med til at sikre titlen. Se flere af Carstens fotos her‘.

Carsten Egevang er desuden aktuel med bogudgivelsen GRØNLAND – dyrenes og menneskenes land.

Dette foto af en silkehale fra Sydhavnstippen (klik på billedet for fuld størrelse) var med til at sikre Carsten titlen som ”Årets Naturfotograf 2011”. Foto: Carsten Egevang, februar 2011.

 

 

Scroll to Top