Forårsfugletur på Tippen

Søndag d. 3/5 2009 kl. 6:00 – 9:00 kan de morgenfriske få sig en god fugleoplevelse, når ornitolog Hans Schou Frederiksen er guide på Sydhavnstippen.
Vi kigger på forårets småfugle, der tager sig et velfortjent hvil på Sydhavnstippen inden trækket går videre nordpå. Vi øver de forskellige sangeres stemmer, og ser om ikke vi kan være heldige at få nogle af dem i kikkerten også.
På dette tidspunkt kan tippens krat være helt levende af forskellige sangere, rødstjerter og drosler, men vi kan også være heldige at se den sjældne spættefugl, vendehalsen, der er årlig gæst på Sydhavnstippen i starten af maj.
Desuden bobler vandet omkring Tippen af forår, hvor de forskellige svømmefugle har travlt med årets ynglesæson.
Mødested: Karens Minde Kulturhus. Arrangør: By & Havn I/S og Miljøpunkt Vesterbro/Sydhavn.

Scroll to Top