KFUM-Spejderne og Sjælør Kirke

Ifølge en pressemeddelse overtager ‘KFUM-Spejderne‘ Sjælør Kirkes bygninger den 1. juli 2009 – den 26. april tages kirken ud af brug ved en gudstjeneste ledet af biskop Erik Norman Svendsen.

KFUM-Spejderne vil indrette Sjælør som byspejdercenter, som supplement til spejdercentrene i den danske natur. Ideen er at spejderarbejdet i byen skal gentænkes og udvikles. Derfor bliver det de unge selv, der skal indtænke de aktiviteter der tænder dem. Sjælør vil blive indrettet som en oase og et eksperimentarium for de af Københavns unge, der selv vil skabe meningsfulde aktiviteter.

Udover den nye udviklingsplatform skal centeret rumme KFUM-Spejdernes administration med 20 arbejdspladser for ansatte og frivillige. KFUM-Spejderne har ca. 25.000 medlemmer og en årlig omsætning på omkring 30 mill. kr.

Scroll to Top