Høstpicnic på Sydhavnstippen

Tag familien og picnickurven med til Sydhavnstippen søndag den 7. oktober kl. 10-14, når partnerskabet ’Tippen Syder’ igen inviterer til høstpicnic.

Sammen høster vi vilde æbler og havtorn, oplever hyrdehundene i arbejde og ser områdets græssende naturplejere – fårene – blive klippet. Ved mininaturskolen holder vi bagefter picnic, presser æblerne til most samt bager fladbrød med områdets bær og frugt over bål. Der vil også være smagsprøver og gode tips til de hjemmelavede dramme og mulighed for at sy sin egen duftpose samt forme engle med uld fra fårene. Supplér picnicen med lidt godt fra dit eget køkken og medbring selv krus til most, glas til snaps samt en kurv og saks til høst af bær og frugt. Gratis arrangement som ikke kræver tilmelding – man møder bare op. Gennemføres også i regn.

Mødested: Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København.

Foto: Julie Dufour Wiese
Scroll to Top